Tratament local al rănilor, pe bază de sulfadiazină de argint micronizată și caolin.

Indicat în tratarea rănilor, se aplică pe răni cu exsudat, supurative.

SOFARGEN Spray

Tratament local al rănilor, pe bază de sulfadiazină de argint micronizată și caolin. Indicat în tratarea rănilor, se aplică pe răni cu exsudat, supurative.

Vezi în continuare cum te putem ajuta să îți fie bine!

De ce este Sofargen eficient în vindecarea rănilor

 • Sofargen Spray este un pansament sub formă de praf de uz extern, ce conține pulbere de caolin și sulfadiazină de argint 1%. Se aplică prin pulverizare asupra rănilor.
 • Pulberea fină de caolin creează o barieră fizică pentru agenții externi, protejând leziunile pielii, drenând și absorbind exsudatul.
 • Prezența sulfadiazinei de argint împiedică contaminarea microbiană a rănii și o protejează de bacteriile din exterior.
 • Formula specială a Sofargen Spray, cu cele două ingrediente, formează un mediu care accelerează procesul natural de vindecare. Produsul aplicat rămâne în zona rănii, creează o barieră impenetrabilă împotriva microbilor, nu migrează și poate fi îndepărtat cu ușurință prin curățarea plăgii cu apă sau cu ser fiziologic (soluție salină).
 • Sofragen Spray este prezentat sub forma unui Tub presurizat de spray 125ml.

Când este recomandat Sofargen Spray?

 • Pentru tratamentul local al leziunilor pielii cum ar fi zgârieturi, cicatrici, tăieturi, răni, iritații
 • Afecțiuni dermatologice în general
 • Tratamentul rănilor hiper-exsudante, ulcerații ale piciorului cu sau fără semne clinice de infecție
 • Ulcer diabetic la picior
 • Prevenirea și tratamentul macerării pielii
 • Arsuri minore

Rană înainte și după utilizarea Sofargen Spray

Tratament cu Sofargen Spray pentru ulcer la picior

Tratament cu Sofargen Spray pentru ulcer vascular

Ai o intrebare?

Mod de administrare SOFARGEN Spray

 • Agitați bine spray-ul timp de câteva secunde înainte de utilizare. După curățarea leziunii, direcționați jetul pulberii spre rană. Spray-ul se ține în poziție verticală, la distanță de suprafața rănii. Pulverizați în strat uniform.
 • Aplicarea Sofargen Spray trebuie făcută o dată sau de două ori pe zi, până la finalizarea procesului de vindecare. Înainte de orice aplicare, asigurați-vă că leziunea a fost în prealabil curățată cu apă sau ser fiziologic (soluție salină).
 • De regulă, pulberea de Sofargen Spray va rămâne pe rană sau pe pielea lezată, iar pielea sănătoasă și uscată din jur nu va fi afectată. Dacă este necesar, după aplicarea de Sofargen Spray, se acoperă ulcerul cu un pansament secundar corespunzător sau bandaj conform ghidurilor de tratament al ulcerelor.

Agitați bine spray-ul timp de câteva secunde înainte de utilizare. După curățarea leziunii, direcționați jetul pulberii spre rană. Spray-ul se ține în poziție verticală, la distanță de suprafața rănii. Pulverizați în strat uniform.

Aplicarea Sofargen Spray trebuie făcută o dată sau de două ori pe zi, până la finalizarea procesului de vindecare. Înainte de orice aplicare, asigurați-vă că leziunea a fost în prealabil curățată cu apă sau ser fiziologic (soluție salină).

De regulă, pulberea de Sofargen Spray va rămâne pe rană sau pe pielea lezată, iar pielea sănătoasă și uscată din jur nu va fi afectată. Dacă este necesar, după aplicarea de Sofargen Spray, se acoperă ulcerul cu un pansament secundar corespunzător sau bandaj conform ghidurilor de tratament al ulcerelor.

Pentru efect sporit, se poate administra împreună cu Sofargen Gel

Sofargen Gel este un pansament pentru uz topic, pe bază de sulfadiazină de argint micronizată 1%. Indicat în tratarea rănilor, se aplică pe răni uscate.

Pentru efect sporit, se poate administra împreună cu Sofargen Gel

Sofargen Gel este un pansamet pentru uz topic, pe bază de sulfadiazină de argint micronizată 1%. Indicat în tratarea rănilor, se aplică pe răni uscate.

SOFARFARM S.R.L.

Calea 13 Septembrie nr. 90, et.2

contact@sofar-farm.ro

Ai o intrebare?