ENTEROLACTIS DUO

un simbiotic ce conține 8 miliarde de fermenți lactici vii 100% umani și 4 g de inulină.


Probioticele sunt microorganisme vii care trăiesc în mod normal în intestinul nostru.

În intestinul fiecăruia dintre noi, pot exista până la 100.000 de miliarde de astfel de baterii (microbiota ajunge să cântărească și 2 kg din masa adultului).

Vezi în continuare cum te putem ajuta să îți fie bine!

ENTEROLACTIS DUO

un sinbiotic ce conține 8 miliarde de fermenți lactici vii 100% umani și 4 g de inulină

Enterolactis Duo reechilibrează flora intestinală și combate constipația

De ce este benefic Enterolactis Duo

 • ENTEROLACTIS Duo este un sinbiotic format din alăturarea de fermenți lactici vii de origine umană (probiotice) și inulină (prebiotice), o fibră alimentară neabsorbabilă la nivelul tractului gastrointestinal.
 • Pentru ca flora intestinală să aibă o compoziție optimă, este uneori nevoie să se adauge, pe lângă probiotic, și prebiotic. Prebioticele reprezintă hrană pentru bacteriile benefice din intestin, pentru ca acestea să se dezvolte suficient cât să permită o bună funcționare a digestiei.
 • ENTEROLACTIS Duo rezolvă atât cauza, cât și simptomele afecțiunilor digestive. Datorită numărului mai de culturi vii (8 miliarde) și a cantității consistente de inulină (4 g) din fiecare doză (plic), tratamentul cu ENTEROLACTIS Duo ajută persoanele care se confruntă cu episoade frecvente de constipație din cauza unei microflore intestinale dezechilibrate.

ENTEROLACTIS Duo este un simbiotic format din alăturarea de fermenți lactici vii de origine umană (probiotice) și inulină (prebiotice), o fibră alimentară neabsorbabilă la nivelul tractului gastrointestinal.


Pentru ca flora intestinală să aibă o compoziție optimă, este uneori nevoie să se adauge, pe lângă probiotic, și prebiotic. Prebioticele reprezintă hrană pentru bacteriile benefice din intestin, pentru ca acestea să se dezvolte suficient cât să permită o bună funcționare a digestiei.


ENTEROLACTIS Duo rezolvă atât cauza, cât și simptomele afecțiunilor digestive. Datorită numărului mai de culturi vii (8 miliarde) și a cantității consistente de inulină (4 g) din fiecare doză (plic), tratamentul cu ENTEROLACTIS Duo ajută persoanele care se confruntă cu episoade frecvente de constipație din cauza unei microflore intestinale dezechilibrate.

De ce să aleg ENTEROLACTIS Duo?

 • ENTEROLACTIS Duo conține L. casei (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572), într-o cantitate de 8 miliarde de culturi vii. Acesta este un lactobacil depus la Institutul Pasteur din Paris, rezultat al cercetării SOFAR.
 • Datorită aderenței sale crescute la mucoasa intestinală, ENTEROLACTIS Duo persistă activ în intestin unde se multiplică rapid.

Cum ajută bacteria

L. casei DG refacerea florei

Cum ajută bacteria L. casei DG refacerea florei

 • Lactobacillus casei conținut de Enterolactis Duo este de origine umană, specifică speciei noastre. Tocmai de aceea, asigură o colonizare intestinală de durată.
 • Această bacterie benefică se atașează ușor de celulele mucoasei intestinale, ceea ce duce la o bună colonizare.
 • Crește și se multiplică rapid.

vezi mai multe beneficii

 • Ajunge cu ușurință în intestin, în condiții de vitalitate deplină după administrarea orală, tocmai pentru că este stabil la pH-ul gastric și la acțiunea sărurilor biliare.
 • Conținut de Enterolactis Duo, este stabil în timp și nu necesită modalități speciale de păstrare.
 • Este rezistent la liofilizare - proces de deshidratare accelerată - , asigurând un produs final cu un conținut ridicat de microorganisme vii.
 • L. casei , conținut în ENTEROLACTIS Duo, este capabil să restabilească echilibrul microbian intestinal și are un rol esențial în formarea unei bariere eficiente de protecție împotriva agenților patogeni. Acest rezultat este obținut și datorită conținutului ridicat de celule vii L. casei din fiecare doză: MINIMUM 8 MILIARDE ÎN FIECARE PLIC.
 • Inulina este o fibră alimentară care ajunge direct în colon, fără să fie modificată de stomac și intestinul subțire. Aici, contribuie direct la creșterea în volum a masei fecale, printr-un adaos de fibre solubile.
 • ENTEROLACTIS Duo, administrat împreună cu o cantitate adecvată de lichide, este indicat mai ales pentru stimularea motilității intestinale și restabilirea unui tranzit intestinal normal.
 • În prezent există dovezi că administrarea zilnică a 8 g de inulină (2 plicuri de ENTEROLACTIS Duo) crește cu 20% absorbția calciului din alimentație. Astfel este utilă în creșterea masei osoase atât la adolescenți cât și în post-menopauză, contribuind astfel la prevenirea apariției osteoporozei.

Când și in ce conditii este indicat Enterolactis Duo?

 • Pentru a combate constipația în cazul gravidelor
 • Constipație funcțională
 • Diverticulita simptomatică
 • Profilaxia recidivelor bolii diverticulare (la 3-4 săptămâni după faza acută)
 • Ameliorarea constipației, balonării și flatulenței cauzate de Sindromul de Intestin Iritabil (SII)
 • Profilaxia cistitei (când este indicat și un consum suplimentar de fibre)

Ai o intrebare?

Mod de administrare Enterolactis Duo

Plicuri

Adulti

Pentru adulți se administrează 1 plic dizolvat în apă, lapte, ceai sau alte lichide / 2 ori pe zi, pe stomacul gol.

Copii

Pentru copii 1 plic dizolvat în apă, lapte,

ceai sau alte lichide / 1 pe zi, pe stomacul gol

* Nu necesită păstrarea la frigider!

* Poate fi folosit pe durata sarcinii și a alăptării!

* Produsul se poate administra ciclic.


Administrarea microorganismelor vii trebuie făcută în cantități adecvate pentru a oferi beneficii reale pentru organism.


Nu conține

Gluten și Lactoză

Despre ambalajul Enterolactis Duo

Enterolactis Duo plicuri

ENTEROLACTIS Duo plicuri - ambalajul compus din folie Alu-Alu (plicul are o peliculă internă de aluminiu) asigură protecție sporită fermenților lactici vii în fața umidității și a altor factori externi, pentru ca aceste bacterii benefice să își exercite efectul și să refacă flora intestinală.

Despre ambalajul Enterolactis Duo

SOFARFARM S.R.L.

Calea 13 Septembrie nr. 90, et.2

contact@sofar-farm.ro

Ai o intrebare?