Cistiflux A18 este un supliment alimentar recomandat în tratamentul cistitei și în profilaxia infecțiilor de tract urinar.

CISTIFLUX

Soluția naturală pentru prevenția infecțiilor urinare

Cistiflux A18 este un supliment alimentar recomandat în tratamentul cistitei și în profilaxia infecțiilor de tract urinar

Vezi în continuare cum te putem ajuta să îți fie bine!

Cum ajută Cistiflux în prevenția infecțiilor urinare

Cistiflux este un supliment alimentar ce conține extract standardizat de afin roșu american în concentrație mare - 18g, ceea ce îl face eficient în a preveni infecțiile urinare repetitive.


70-95% dintre cazurile infecțiilor urinare sunt cauzate de bacteria E.coli. Aceasta aderă la celulele epiteliale urinare prin structuri filiforme de fibre de tip proteic numite fimbrii sau “”piciorușe””. Fimbriile de tip 1 facilitează legătura și invazia ulterioară a E.coli. Cistiflux împiedică prinderea bacteriilor de peretele urinar și revenirea cistitelor; asigură funcționarea normală a sistemului urinar.


Proantocianidine de tip A din Cistiflux (conținute de afinul roșu), în doza potrivită de 36g, împiedică bacteria E.coli să se fixeze pe țesutul gazdei - uroepiteliul. Când bacteria nu se mai poate prinde de celulele peretelui vezicii, este eliminată din organism. În acest fel, infecția urinară este ameliorată.

 • Cistiflux este un supliment alimentar ce conține extract standardizat de afin roșu american în concentrație mare - 1800 mg, ceea ce îl face eficient în a preveni infecțiile urinare repetitive.
 • 70-95% dintre cazurile infecțiilor urinare sunt cauzate de bacteria E.coli. Aceasta aderă la celulele epiteliale urinare prin structuri filiforme de fibre de tip proteic numite fimbrii sau “”piciorușe””. Fimbriile de tip 1 facilitează legătura și invazia ulterioară a E.coli. Cistiflux împiedică prinderea bacteriilor de peretele urinar și revenirea cistitelor; asigură funcționarea normală a sistemului urinar.
 • Proantocianidine de tip A din Cistiflux (conținute de afinul roșu), în doza potrivită de 36 de miligrame, împiedică bacteria E.coli să se fixeze pe țesutul gazdei - uroepiteliul. Când bacteria nu se mai poate prinde de celulele peretelui vezicii, este eliminată din organism. În acest fel, infecția urinară este ameliorată.

Când știi că ai infecție urinară?

Când știi că ai infecție urinară?

 • Usturime
 • Disconfort la urinare: senzație de usturime și arsuri la urinare
 • Senzație de urinare la intervale scurte
 • Nevoia frecventă de a urina și eliminarea unei cantități mici de urină
 • Urină tulbure și, pe alocuri, ușoare sângerări
 • Dureri abdominale și pelviene
 • Sensibilitate în partea inferioară a abdomenului

Ce provoacă infecțiile urinare?

 • Accesul bacteriilor E.coli în uretră și vezică
 • Igiena necorespunzătoare
 • Contactul sexual neprotejat
 • Fondul imunitar scăzut
 • Nivelul scăzut de estrogen, stărlei patologice sau după fluxul menstrual
 • Utilizarea excesivă a detergenților vaginali agresivi care pot afecta microflora benefică
 • Constipația care favorizează concentrarea agenților patogeni în scaun și înseminarea lor în tractul urinar

Ai o intrebare?

Mod de administrare Cistiflux

Plicuri

Este important de reținut că pentru stimularea fluxului urinar și deci a eliminării patogenilor din vezica urinară consumul minim de apă este de 1,5-2 L de apă pe zi.

Pentru a preveni reapariția infecțiilor urinare se recomandă tratamentul cu Cistiflux 10 zile pe lună, timp de 6 luni.

Mod de administrare Cistiflux

Plicuri

Este important de reținut că pentru stimularea fluxului urinar și deci a eliminării patogenilor din vezica urinară consumul minim de apă este de 1,5-2 L de apă pe zi. Pentru a preveni reapariția infecțiilor urinare se recomandă tratamentul cu Cistiflux 10 zile pe lună, timp de 6 luni.

Adulti

La adulți, în faza acută, în asociere cu medicația prescrisă de doctor, precum și în profilaxie: un plic de două ori pe zi dizolvat într-un pahar cu apă, dimineața și seara înainte de culcare, după urinare și la distanță de mese.


Copii

La copiii peste 3 ani, în faza acută și în profilaxie: un plic pe zi.

Nu conține

Gluten și Lactoză

Pentru 1 din 4 femei, infecția urinară reapare la 6 luni

Incidența anuală (numărul de cazuri noi) de infecții urinare acute necomplicate la femei este de 7%, cele mai afectate femei fiind cele cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani și apoi cele de peste 65 de ani.

La circa 1 din 4 femei, s-a observat reapariția infecției urinare la 6 luni după o primă infectare.

70-95% din totalul infecțiilor urinare necomplicate sunt cauzate de tulpinile uropatogenice de Escherichia Coli.

SOFARFARM S.R.L.

Calea 13 Septembrie nr. 90, et.2

contact@sofar-farm.ro

Ai o intrebare?