Gerdoff Protection

calmează iritația gâtului

Gerdoff Protection este o asociere originală și inovatoare de sulfat de condroitină, acid hia luronic, ALOE și MIERE, utilă în tratamentul simptomatic al iritație dureroase a gâtului.

Gerdoff Protection este un dispozitiv medical care formează o peliculă de protecție din faringe până în esofag și grăbește procesul de vindecare al mucoaselor inflamate.


Cauzele iritației pot fi multiple:

infecții, boală de reflux gastroesofagian, alergii, iritații chimice, oboseala mușchilor gâtului sau, pur și simplu, aer uscat.

Gerdoff Protection are efect încă de la prima utilizare. Hidratează, protejează și lubrifiază: prin formarea unui strat vâscos care acoperă mucoasele orofaringiene și esofagiene, acționează ca o barieră de protecție față de factorii externi. Această barieră atenuează iritația, hidratează țesutul și îl ajută să funcționeze corect.

Hidratează și calmează mucoasele orofaringiene și esofagiene, ajutând la ameliorarea durerii în gât și la ameliorarea tusei.

Protejează țesutul esofagian deteriorat și ajută la regenerarea mucoasei lezate.

Ai o intrebare?

Ingrediente

Acidul hialuronic

Împreună cu sulfatul de condroitină, protejează țesutul lezat și favorizează regenerarea acestuia.

Sulfatul de condroitină

Principalul component al mucusului protector. Protejeză epiteliul, prin inhibarea deteriorării mucoasei.

Mierea

Acțiune emolientă, hidratantă și protectivă. Ameliorează durerea. Are o aderență mare și formează o barieră de protecție pe mucoasă.

Aloe

Acțiune revigorantă, emolientă și protectivă pe faringe și laringe, exercitând un efect de barieră.

Doze și mod de administrare

Adulți și copii peste 12 ani

1-2 plicuri după mesele principale și înainte de a merge la culcare, sau la nevoie.


Copii peste 6 ani

Se recomandă utilizarea produsului numai după consultarea medicului. 1 pliculeț după mesele principale și/sau înainte de a merge la culcare, sau la nevoie.


Mod de utilizare

Deschideți plicul și administrați conținutul direct în gură. Se recomandă să nu beți lichide imediat după administrarea Gerdoff Protection pentru ca ingredientele active să aibă mai mult timp să acționeze.

SOFARFARM S.R.L.

Calea 13 Septembrie nr. 90, et.2

contact@sofar-farm.ro

Ai o intrebare?