Uită de colici!

De ce Enterolactis Baby?

Administrare ușoară și gust plăcut de biscuiți

Cantitate mare de culturi vii per doză

Restabilește rapid echilibrul intestinal!

Enterolactis Baby ajută digestia, reechilibrează flora intestinală și normalizează tranzitul intestinal, fie că este vorba de diaree sau constipație.

Enterolactis Baby conține un număr ridicat de culturi vii de origine umană, nu mai puțin de 1 miliard în 9 picături. Acest lucru determină o reechilibrare rapidă a florei intestinale.

Enterolactis Baby acționează prin formarea unei bariere de protecție împotriva agenților patogeni, pe care îi distruge (efect bactericid).

Enterolactis Baby este ușor de utilizat, deoarece conține o pipetă dozatoare și este extrem de apreciat de cei mici, datorită gustului delicios de biscuiți .

Enterolactis Baby este constituit din fermenţi lactici vii de origine umană, capabili să reechilibreze rapid compoziţia florei intestinale. Astfel, diareea sau colicii sunt rezolvate încă de la primele administrări.

Materiile prime din Enterolactis Baby sunt suplimentar testate (gradul ,,infant’’), respectând rigorile necesare utilizării produsului la noi-născuți și copii mici.

Este stabil la pH-ul gastric și acțiunea sărurilor biliare, condiție fundamentală pentru a ajunge în intestin în condiții de vitalitate deplină după administrarea orală.

Enterolactis Baby picături s-a dovedit benefic în reechilibrarea florei microbiene intestinale în curs de formare sau în caz de dezechilibre intestinale datorate terapiei cu antibiotice, care se prezintă, în general, cu diaree, balonare abdominală și colici.

Ai o intrebare?

Indicații Enterolactis Baby

  • În diareea infecțioasă acută virală sau bacteriană a bebelușilor și copiilor mici.
  • Dezvoltarea normală a florei intestinale a nou-născutului, în special a celui născut prin cezariană
  • Susținerea imunității - până la 70% din celule sistemul
  • Prevenția colicilor bebelușilor
  • În colici, pentru reechilibrarea microflorei intestinale prin reducerea numărului de proteobacterii responsabile de producerea de gaze
  • În dezechilibrarea florei intestinale, apărută după terapia cu antibiotice
  • În prevenția diareei călătorului

Constipația la bebeluși

Constipația apare când scaunele devin tari, dificil de evacuat și cu o frecvență redusă, în funcție de vârsta copilului.

Cauzele constipației pot fi diverse precum diversificarea alimentației, dezechilibre ale florei intestinale, renunțarea la scutece și învățarea mersului la oliță, supradozarea vitaminei D etc.

O floră intestinală sănătoasă înseamnă echilibru pentru întreg organismul, deoarece aceasta este implicată în procese de susținere a imunității, de producere a vitaminelor, de absorbție a nutrienților, de prevenire a alergiilor sau a depresiilor.

Printre factorii care pot afecta flora intestinală a copilului se numără: alimentația artificială, nașterea prin cezariană, medicamentele etc.

Enterolactis Baby prin numărul mare de lactobacili per doză, restabilește rapid echilibrul florei intestinale și reglează consistența scaunului.

Mod de administrare

Se administrează 9 picături 1-2 pe zi.

Cura se continuă pe parcursul a 15-30 de zile, în funcţie de necesităţi.

În dozele indicate mai sus, produsul se poate administra ciclic.

Picăturile se pot aplica fie direct pe limbă, fie amestecate cu un lichid rece sau puțin călduţ.

În caz de administrare concomitentă cu antibiotice, Enterolactis se administrează la distanță de 3 ore de la antibiotic.

ENTEROLACTIS BABY

se găsește în farmacii și online

SOFARFARM S.R.L.

Calea 13 Septembrie nr. 90, et.2

contact@sofar-farm.ro

Ai o intrebare?